Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 90g22kcal1.6g2g0.3g2.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl50g15kcal2.3g0.9g0.1g0.8g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g13g13kcal2.2g0g0.4g0g
Paprika, punainen65g17kcal0.6g3g0.3g1.3g
Kadett juustoraaste (Arla)30g69kcal8.7g0.7g3.6g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g50g30kcal1.5g3.8g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g330kcal33.8g20.8g11.4g8.4g
Valittu annoskoko298g165kcal16.9g10.4g5.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna149g83kcal8.5g5.2g2.9g2.1g
Arvot/100g100g55kcal5.7g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089