Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g55g155kcal2.5g17.2g8.3g3g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Sipulikuutiot rainbow44g4.4kcal0.7g0.7g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]66g217kcal17.7g0g15.7g0g
Kananmuna kuoreton44g63kcal5.2g0g4.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%44g70kcal1.2g1.2g6.6g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g1041kcal56.6g41g70.2g7.8g
Valittu annoskoko297g521kcal28.3g20.5g35.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna149g260kcal14.2g10.3g17.6g2g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574