Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Ruisjauho Pirkka42g128kcal4.1g25.6g0.8g6.3g
Vehnälese, Liperin mylly28g40kcal4.2g2.5g1.5g15.4g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima56g218kcal16.2g0g16.8g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g28g26kcal5g0g0.7g0g
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Ranskankerma, Milbona28g82kcal0.6g0.8g8.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g92kcal0.6g0.8g9.8g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g1660kcal68.6g61.6g126.6g44.6g
Valittu annoskoko298g830kcal34.3g30.8g63.3g22.3g
Annoskoko puolitettuna149g415kcal17.2g15.4g31.7g11.2g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733