Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 36g305kcal0.4g0g34.3g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g24g82kcal1.4g17.8g0.3g0.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g37g127kcal0.7g1.1g13.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g1035kcal5.2g38.6g95.4g1.8g
Valittu annoskoko298g517kcal2.6g19.3g47.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna149g259kcal1.3g9.7g23.9g0.5g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522