Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 3.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 94g28kcal0.5g5g0.2g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 45g143kcal11g20.6g0.9g4g
Viinietikka 2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g360kcal24g54g2.2g12.6g
Valittu annoskoko298g180kcal12g27g1.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna149g90kcal6g13.5g0.6g3.2g
Arvot/100g100g61kcal4g9.1g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954