Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1800g1080kcal27g234g1.8g16.2g
Vehnäjauho puolikarkea 675g2316kcal68.8g472.5g8.1g23.6g
Kananmuna kuorineen punnittu270g340kcal29.7g0.8g24.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g225g585kcal67.5g4.5g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5940g8643kcal386g1423.6g136g79.6g
Valittu annoskoko2970g4321kcal193g711.8g68g39.8g
Annoskoko puolitettuna1485g2161kcal96.5g355.9g34g19.9g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192