Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)60g539kcal0g0g59.9g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Tomaattimurska (Euro shopper)1598g479kcal16g63.9g6.4g3.2g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 799g2837kcal15g21.2g303.6g0g
Basilika, tuore 40g11kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g60g45kcal4.5g5.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g8121kcal86.8g229g743g24g
Valittu annoskoko2976g4060kcal43.4g114.5g371.5g12g
Annoskoko puolitettuna1488g2030kcal21.7g57.3g185.8g6g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887