Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 959g1233kcal199g0g48g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g1871g692kcal18.7g112.2g20.6g29.9g
Oliiviöljy 14g127kcal0g0g14.4g0g
Sipuli 132g40kcal1.6g6.3g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g4184kcal438.6g237g166.6g64.2g
Valittu annoskoko2976g2092kcal219.3g118.5g83.3g32.1g
Annoskoko puolitettuna1488g1046kcal109.7g59.3g41.7g16.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291630