Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2011g2154kcal464.5g0g30.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton402g85kcal1.2g6.4g0g0.4g
Oliiviöljy 338g2987kcal0g0g337.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original56g39kcal2.3g4.5g1.7g1.7g
Hunaja 161g531kcal0.8g130g0g0g
Mustapippuri 8g23kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g11638kcal939.4g288g740g8.4g
Valittu annoskoko2976g5819kcal469.7g144g370g4.2g
Annoskoko puolitettuna1488g2910kcal234.9g72g185g2.1g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744