Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g259g1009kcal0g253.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 129g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g2588g751kcal23.3g139.7g10.4g59.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g3520kcal46.6g786.6g20.8g119g
Valittu annoskoko2976g1760kcal23.3g393.3g10.4g59.5g
Annoskoko puolitettuna1488g880kcal11.7g196.7g5.2g29.8g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325