Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 125g28kcal0.7g4.3g0.4g1.7g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore38g3.7kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g216kcal3.2g12.2g16.2g5.2g
Valittu annoskoko298g108kcal1.6g6.1g8.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna149g54kcal0.8g3.1g4.1g1.3g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839