KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Lanttu 42g12kcal0.4g1.9g0.1g0.8g
Kukkakaali 42g10kcal0.8g0.9g0.1g1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.5g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Purjosipuli 17g3.9kcal0.3g0.4g0g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl28g24kcal0.4g1.2g2g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g49g54kcal8.8g0.7g1.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g21g53kcal4g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g402kcal31.6g27.4g17.2g7.8g
Valittu annoskoko298g201kcal15.8g13.7g8.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna149g101kcal7.9g6.9g4.3g2g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146