Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 36g306kcal0.4g0g34.4g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g24g82kcal1.4g17.8g0.3g0.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g1037kcal5.4g38.6g95.6g1.8g
Valittu annoskoko298g519kcal2.7g19.3g47.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna149g259kcal1.4g9.7g23.9g0.5g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522