Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g11g33kcal1.3g6.1g0.4g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Kanasuikaleet kariniemi44g49kcal10.1g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 228g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.9g5.4kcal0.4g0.1g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka12g10kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g213kcal24.6g17.4g5.4g0.8g
Valittu annoskoko298g106kcal12.3g8.7g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna149g53kcal6.2g4.4g1.4g0.2g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207