Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke37g37kcal6.7g0g1.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 88g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
Sipuli 8.8g2.7kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g55g33kcal0.5g2.5g2.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g282kcal17.8g33.2g7.2g2.6g
Valittu annoskoko298g141kcal8.9g16.6g3.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna149g70kcal4.5g8.3g1.8g0.7g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736