Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 188g74kcal1.9g13.2g0.4g4.8g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g28g54kcal0.7g1g5.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g30g84kcal5.7g0g6.6g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras5.6g15kcal0.5g2.9g0.1g0.8g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g47g34kcal3.8g3.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g521kcal25.2g41.8g25.4g11.2g
Valittu annoskoko298g260kcal12.6g20.9g12.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna149g130kcal6.3g10.5g6.4g2.8g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154