Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 125g285kcal23.8g0g21.3g0g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.3kcal0.2g0.1g0.4g0g
Sipuli, tuore31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana598g693kcal52.2g12.4g48.2g6.8g
Valittu annoskoko299g346kcal26.1g6.2g24.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna149g173kcal13.1g3.1g12.1g1.7g
Arvot/100g100g116kcal8.7g2.1g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932