Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 104g115kcal22.5g0g2.7g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g5.8g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 73g51kcal0.2g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g370kcal46.8g5.6g6.2g1.8g
Valittu annoskoko299g185kcal23.4g2.8g3.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna149g93kcal11.7g1.4g1.6g0.5g
Arvot/100g100g62kcal7.8g0.9g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003