Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 1249g284kcal7g43.1g3.7g17.5g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.5g4.7g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g75g674kcal0g0g74.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.5g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Salaatti, jäävuori tuore375g38kcal4.1g3g0.7g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5960g2166kcal30.6g123.4g159.8g51.8g
Valittu annoskoko2980g1083kcal15.3g61.7g79.9g25.9g
Annoskoko puolitettuna1490g542kcal7.7g30.9g40g13g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839