Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)1350g1823kcal270g1.3g81g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 200g217kcal15.8g32.6g1.2g4.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1000g850kcal14g44g70g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 25g70kcal2.7g9.6g0.8g6.6g
Rypsiöljy 75g663kcal0g0g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5960g7407kcal612.8g203.8g457.2g31.8g
Valittu annoskoko2980g3703kcal306.4g101.9g228.6g15.9g
Annoskoko puolitettuna1490g1852kcal153.2g51g114.3g8g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883