Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1996g2868kcal319.4g0g177.6g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl798g2715kcal16g24g279.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka150g123kcal5.1g28.4g1.5g1.5g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5960g11541kcal681g136.8g917g3g
Valittu annoskoko2980g5771kcal340.5g68.4g458.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna1490g2885kcal170.3g34.2g229.3g0.8g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502