Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 499g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 67g595kcal0g0g67.3g0g
Oivariini, 60 (100g)70g384kcal0.7g0.7g41.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl998g3392kcal19.9g29.9g349.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g998g239kcal18g29.9g5g19g
Sipuli (kuorittu)349g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5960g9409kcal86.2g154.6g928g49.8g
Valittu annoskoko2980g4705kcal43.1g77.3g464g24.9g
Annoskoko puolitettuna1490g2352kcal21.6g38.7g232g12.5g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957