Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1397g279kcal18.2g41.9g2.8g0g
Naudan sisäfilee1397g1704kcal293.3g0g55.9g0g
Oregano, kuivattu 7g21kcal0.8g1.5g0.7g3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 140g1235kcal0g0g139.7g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5964g6645kcal628.4g122.8g398.4g7g
Valittu annoskoko2982g3322kcal314.2g61.4g199.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna1491g1661kcal157.1g30.7g99.6g1.8g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144