Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr351g982kcal28.1g33.3g84.2g5.6g
Kesäkurpitsa, tuore1579g268kcal9.5g39.5g6.3g11.1g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Aurajuusto211g716kcal42.1g0g61g0g
Ruokakerma 5%, Valio702g456kcal10.5g29.5g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5964g4921kcal184g218g373.8g38.2g
Valittu annoskoko2982g2460kcal92g109g186.9g19.1g
Annoskoko puolitettuna1491g1230kcal46g54.5g93.5g9.6g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757