Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 900g346kcal9g62.1g1.8g22.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.4g13.4g0.5g5.6g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi25g69kcal2.2g1.7g5.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g747kcal85.5g0g45g0g
Persilja 11g3.1kcal0.2g0.1g0g0.9g
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5976g2627kcal206g183.6g107.2g66.6g
Valittu annoskoko2988g1314kcal103g91.8g53.6g33.3g
Annoskoko puolitettuna1494g657kcal51.5g45.9g26.8g16.7g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711