Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 580g442kcal10.9g89.9g1.2g5.8g
Lanttu 90g26kcal0.9g4.1g0.3g1.6g
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Purjosipuli 38g8.7kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)32g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala11g32kcal2.2g0.6g2.2g0g
Nakki,popsi grillinakki616g1596kcal73.9g34.5g129.4g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 1574g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5976g4254kcal178.6g268.2g266.8g22.2g
Valittu annoskoko2988g2127kcal89.3g134.1g133.4g11.1g
Annoskoko puolitettuna1494g1064kcal44.7g67.1g66.7g5.6g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754