Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1198g912kcal22.5g185.7g2.4g12g
Rasvaton maito viro (Alma)332g110kcal11.3g15.6g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Ohrajauho 330g1080kcal27.2g212.5g6.6g25.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5976g10498kcal363.6g1921.6g104.8g128.8g
Valittu annoskoko2988g5249kcal181.8g960.8g52.4g64.4g
Annoskoko puolitettuna1494g2625kcal90.9g480.4g26.2g32.2g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369