TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)23g62kcal1.7g11.2g1.1g2.3g
Korppujauho 11g40kcal1.2g8.2g0.1g0.6g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g176g228kcal36.9g0g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana598g729kcal85.6g39g32g5.8g
Valittu annoskoko299g364kcal42.8g19.5g16g2.9g
Annoskoko puolitettuna150g182kcal21.4g9.8g8g1.5g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808