Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 219g166kcal4.1g33.7g0.4g2.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Etikkakurkku 22g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton22g4.6kcal0.1g0.4g0g0g
Sinappi 6.6g8.6kcal0.3g0.9g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g405kcal10.4g74.4g3.8g6g
Valittu annoskoko299g203kcal5.2g37.2g1.9g3g
Annoskoko puolitettuna150g101kcal2.6g18.6g1g1.5g
Arvot/100g100g68kcal1.7g12.4g0.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580