Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.5g18kcal0g0g2g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g25g38kcal6.8g0.4g0.9g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g38g8.3kcal0.4g1.7g0g0.8g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g23g5.6kcal0.2g1.1g0g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g268kcal18.4g28.8g7.4g5g
Valittu annoskoko299g134kcal9.2g14.4g3.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna150g67kcal4.6g7.2g1.9g1.3g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271