Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2809g1685kcal42.1g365.1g2.8g25.3g
Oliiviöljy 94g828kcal0g0g93.6g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g47g61kcal1.4g9.8g2.8g6.6g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g23g40kcal1.9g7.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5992g5229kcal90.8g764.8g198.8g63.8g
Valittu annoskoko2996g2614kcal45.4g382.4g99.4g31.9g
Annoskoko puolitettuna1498g1307kcal22.7g191.2g49.7g16g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454