Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 52g39kcal6.9g0.6g0.2g3.6g
Vesi524g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 94g834kcal0g0g94.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 682g2339kcal69.5g477.2g8.2g23.9g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)524g1363kcal136.3g7.9g89.1g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g420g478kcal58.7g4.2g25.2g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)420g168kcal7.1g34.4g0.4g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g280g168kcal1.1g42g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5992g10779kcal559.2g1132.6g435.4g57.2g
Valittu annoskoko2996g5389kcal279.6g566.3g217.7g28.6g
Annoskoko puolitettuna1498g2695kcal139.8g283.2g108.9g14.3g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776