Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 4.6g28kcal1.1g0.3g2.5g0.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.6g9kcal0.4g1.5g0.2g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 5.3g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Vehnälese 0.7g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 6.6g2.9kcal0g0.7g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g2.6g9kcal0g2.3g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1g3.7kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Hunaja 2g6.5kcal0g1.6g0g0g
Siirappi, tumma2.6g8.4kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g211kcal4.6g24.6g10g2.8g
Valittu annoskoko30g105kcal2.3g12.3g5g1.4g
Annoskoko puolitettuna15g53kcal1.2g6.2g2.5g0.7g
Arvot/100g100g351kcal7.7g41g16.7g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500