Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)24g10kcal2.3g0.4g0g0g
Sokeri 5g21kcal0g5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g61kcal4.6g10.8g0g0g
Valittu annoskoko30g31kcal2.3g5.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal1.2g2.7g0g0g
Arvot/100g100g102kcal7.7g18g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123859