Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen6.1g44kcal0.1g0.1g4.9g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl8.1g28kcal1.1g4.5g0.5g0.9g
Sokeri 10g41kcal0g10.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl4.5g5.8kcal0.6g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g244kcal3.8g31g11.6g1.8g
Valittu annoskoko30g122kcal1.9g15.5g5.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna15g61kcal1g7.8g2.9g0.5g
Arvot/100g100g406kcal6.3g51.7g19.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149224