Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Lohipakaste PIRKKA16g28kcal3.1g0g1.7g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.9g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g93kcal7g3g5.8g0.4g
Valittu annoskoko30g46kcal3.5g1.5g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g23kcal1.8g0.8g1.5g0.1g
Arvot/100g100g154kcal11.6g5g9.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124