Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 17g7.1kcal1.6g0.1g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 11g15kcal0.9g1.9g0.2g0.5g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g55kcal5g4.2g1.6g1g
Valittu annoskoko30g28kcal2.5g2.1g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal1.3g1.1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g91kcal8.3g7g2.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698