Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Aurajuusto4.4g15kcal0.9g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g54kcal2g1.6g4.4g0.6g
Valittu annoskoko30g27kcal1g0.8g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal0.5g0.4g1.1g0.2g
Arvot/100g100g89kcal3.3g2.7g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569