Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore2.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Soijakastike 0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g5g16kcal2.5g1.5g0g0.3g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki2.5g3.8kcal0g0.2g0.3g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g72kcal5.4g5.6g2.8g1.2g
Valittu annoskoko30g36kcal2.7g2.8g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g18kcal1.4g1.4g0.7g0.3g
Arvot/100g100g121kcal9g9.3g4.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466