Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 12g5.5kcal0.1g1g0g0.5g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.5g1kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 9g26kcal0.2g0.3g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g80kcal1.8g2.8g6.2g1g
Valittu annoskoko30g40kcal0.9g1.4g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g20kcal0.5g0.7g1.6g0.3g
Arvot/100g100g133kcal3g4.7g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957