Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 25g6.5kcal0.4g0.9g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g18kcal0.8g2.6g0.2g1g
Valittu annoskoko30g9kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g5kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Arvot/100g100g30kcal1.3g4.3g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939