Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali5.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Adzika kaste 220ml0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g17kcal0.4g1.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko30g8kcal0.2g0.7g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g4kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g28kcal0.7g2.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149