Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 4.6g6.4kcal0.6g0g0.4g0g
Sokeri 5.9g24kcal0g5.9g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Porkkana 6.2g2kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g183kcal3.2g27.8g6g1.2g
Valittu annoskoko30g92kcal1.6g13.9g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g46kcal0.8g7g1.5g0.3g
Arvot/100g100g307kcal5.4g46.5g10g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400671