Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa11g1.9kcal0g0.3g0.1g0.1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g3.7g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 2.5g7.9kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g7g17kcal1.2g0.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g83kcal4.2g4.2g5.6g0.6g
Valittu annoskoko30g42kcal2.1g2.1g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g21kcal1.1g1.1g1.4g0.2g
Arvot/100g100g140kcal7g7g9.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630