Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet7.3g8.9kcal1.6g0g0.3g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g5.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas2.6g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g1.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g42kcal4.4g1.6g1.8g0g
Valittu annoskoko30g21kcal2.2g0.8g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal1.1g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g70kcal7.3g2.7g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045