Rahkapizza

Tee pohja ja laita vuokaan.

Esikypsytä noin. 20 minuuttia.

Levitä pyree ja täytteet.

Tee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike.

Mausta suolalla.

Paista 200 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1283 grammaa

Miremi

Miremi sanoi...

Tee pohja ja laita vuokaan. Esikypsytä noin. 20 minuuttia. \r\nLevitä pyree ja täytteet. \r\nTee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike. Mausta suolalla. \r\nPaista 200 asteisessa uunissa.

lauantai 08.02.2014 klo 15:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5.9g3.3kcal0.5g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]5.9g6.4kcal0.9g0.1g0.3g0g
Ananas, omassa liemessään 7g3.7kcal0g0.8g0g0.1g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.6g0.7kcal0.2g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki4.7g3.7kcal0.6g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g53kcal5.4g5.2g1g0.4g
Valittu annoskoko30g26kcal2.7g2.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal1.4g1.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g88kcal9g8.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404507