Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g5.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g6.1g6.8kcal1.4g0g0.1g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g1.4g1.7kcal0.3g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g28kcal3.6g1.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko30g14kcal1.8g0.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g7kcal0.9g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g47kcal6g3g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010