Kesäkurpitsa-porkkanalisäke

Öljyä vuoka.

Pese ja pilko kesäkurpitsa, lisää joukkoon pakasteporkkanat.

Mausta suolalla ja kevätsipulilla.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa tunnin verran, sekoita puolessa välissä.

Hyvä lisäke esimerkiksi uunilohelle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Porkkana 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g17kcal0.4g2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko30g9kcal0.2g1g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g4kcal0.1g0.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g28kcal0.7g3.3g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431910