Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g1.2g3.8kcal0.6g0.4g0g0.1g
Tonnikala vedessä 3.5g3.7kcal0.8g0g0.1g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g4.2g15kcal0.6g2.8g0.1g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)0.7g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g67kcal5.4g7.2g2g0.8g
Valittu annoskoko30g34kcal2.7g3.6g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal1.4g1.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g112kcal8.9g11.9g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870