Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 7.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g20kcal0.2g4.4g0g0.2g
Valittu annoskoko30g10kcal0.1g2.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Arvot/100g100g33kcal0.3g7.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176928